test gf

Heb ik een interieurbouwer of schrijnwerker nodig? Wat is het verschil?

03.05.2023

Schrijnwerkers en interieurbouwers zijn de dag van vandaag 2 verschillende soorten ambachten, net zoals een tandarts en een orthodontist niet dezelfde zijn... 

Een schrijnwerker zorgt (in vele gevallen) voor ramen en (buiten en binnen)deuren, dakconstructies, gevelbekleding, plafonds, allerhande timmerwerken, tuinhuizen, skeletbouw, massieve houtbouw, eiken bijgebouwen en in vele gevallen ook stijlwanden of gyprocwanden, parketvloeren en/of laminaatvloeren. 

In sommige gevallen overlappen wel enkele taken met de interieurbouwer maar in het algemeen is de interieurbouwer of de maatwerker ( zoals STARK ) zich meer gaan specialiseren in de afwerking van een woning, bedrijfspand, praktijkruimte, villa, appartement, winkel of horeca inrichtingen, hotelkamers, ... 

De moderne interieurbouwer heeft in vele gevallen een eigen ontwerp dienst of interieurarchitect(e)n in dienst en een modern atelier met zeer specifieke machines voor interieuropdrachten waar ze allerhande complexe construties en meubels kunnen vervaardigen zoals keukens, badkamers, dressingkasten, bergingkasten, bureaumeubels, haardwanden, poolhouse inrichtingen, ... in alle mogelijke vormen en dit alles op maat van de klant.

Heel kenmerkend aan een interieurbouwer is zijn creativiteit en dat er nauwelijks grenzen zijn aan de mogelijkheden. Glas, staal, stof, corian, composiet, natuursteen, mybronz, lakwerk, fineer, massief, hpl niets is onbekend voor een interieurbouwer. Ze starten niet vanaf een vast gamma, we starten vanaf een creatief idee, een droom, een visie, net zoals een unieke tatoeage die uniek voor jou ontworpen is, maken wij een 'piece unique' van jullie woning.

De trend dat de moderne interieurbouwer in de toekosmt als een one stop shop gaat fungeren voor de afwerking van je woning tot de gordijnen, stoelen, tafels, bedden, losse meubels, planten, schilderwerken, sanitair en elektriciteit, HVAC, stalen ramen, enz...  is in ieder geval de richting waar wij STARK naar toe kijken, totaaloplossingen bieden, begeleiding en advies, kennis delen, samenwerken en kwaliteit leveren.

Er zijn ook heel wat interieurbouwers die geen eigen productie faciliteiten hebben, die kunnen beroep doen op service bedrijven zoals STARK PRO SERVICE die maatwerk / interieur opdrachten produceren voor zelfstandige interieurbouwers. Dit brengt zelfstandige interieurbouwers of potentiele zelfstandige maatwerkers zonder eigen productie in staat om concurentieel ook top-projecten af te leveren zonder gigantische investeringen te maken. In geval U als klant of als aannemer een goeie relatie heeft met bv. een schrijnwerker of een zelfstandige harry en die het machinepark niet heeft om meubelen op maat te maken volgens de regels der kunst, is de STARK PRO SERVICE de perfecte oplossing, je werkt met je vertrouwde schrijnwerker voor de uitvoering ter plaatse en het meubilair die hij levert komt uit het meest geavanceerde meubel atelier van STARK.

Dit type samenwerkingen is al enkele jaren de trend, met een hele boeiende uitkomst!!

Laat ons zeggen dat dit echt een win - win situatie is voor zowel de KLANT - SCHRIJNWERKER - INTERIEURBOUWER en natuurlijk het perfecte gewenste eindresultaat.  

 

Wil je meer weten over STARK PRO SERVICE?  Neem gerust contact op via mail of telefoon.

info@stark.be

TEL | 050 96 06 05

GA TERUG

 

 

STARK BVBA
Gotevlietstraat 22a   /   8000 Brugge
+32 50 960 605   /    info@stark.be
logo magicT