test gf

Eik Fineer

05.05.2023

Eiken fineer is een populair materiaal dat vaak wordt gebruikt bij het maken van maatmeubelen. Fineer is een dunne laag van echt hout dat op een kernmateriaal wordt gelijmd om de uitstraling van massief hout te geven, terwijl het gebruik van grondstoffen wordt geminimaliseerd.

Eiken fineer biedt veel voordelen bij het maken van maatmeubelen. Ten eerste heeft eikenhout een mooie, natuurlijke uitstraling en een rijke textuur, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor het maken van kwaliteitsmeubels. Eiken fineer kan worden afgewerkt in verschillende kleuren en tinten, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren die past bij de persoonlijke smaak van de klant.

Bovendien biedt eiken fineer een hoge mate van duurzaamheid en stabiliteit, waardoor het geschikt is voor het maken van meubels die lang meegaan. Eikenhout is relatief hard en bestand tegen deuken en krassen, waardoor het ideaal is voor meubels die dagelijks worden gebruikt.

Maatmeubelen, die op maat worden gemaakt voor de specifieke behoeften van de klant, zijn vaak gemaakt met behulp van eiken fineer. Deze meubels zijn ontworpen en gebouwd volgens de exacte specificaties van de klant, waardoor een uniek en gepersonaliseerd meubelstuk wordt gecreëerd. Eiken fineer kan worden gebruikt om verschillende soorten meubels te maken, zoals tafels, stoelen, kasten en kasten, en kan worden afgewerkt met een breed scala aan kleuren en afwerkingen om aan de wensen van de klant te voldoen.

Kortom, eiken fineer is een populair en duurzaam materiaal dat veel voordelen biedt bij het maken van maatmeubelen. Het biedt een natuurlijke uitstraling en textuur, evenals een hoge mate van stabiliteit en duurzaamheid, waardoor het ideaal is voor het maken van meubels die lang meegaan en er mooi uitzien.

Wist je dat we bij STARK zelf onze fineer kleuren naar wens van de klant?

Voor meer info over projecten maatmeubelen in fineer bel STARK op 050 96 06 05 of e-mail naar info@stark.be

GA TERUG

 

 

STARK BVBA
Gotevlietstraat 22a   /   8000 Brugge
+32 50 960 605   /    info@stark.be
logo magicT