test gf

Een interieurbouwer aanspreken bij bouw of verbouwplannen. Waarom?

24.04.2023

Als moderne interieurbouwer heeft STARK ook interieurarchitecten in-huis, die samen met U als klant zorgen voor het volledige afwerkingsproces.

Het ontwerp, advies, interieur ontwerp / concept en de opvolging zijn inbegrepen in onze service.

De voordelen voor U als klant om STARK te betrekken reeds vanaf de bouwplannen zijn niet onbelangrijk!

Wij zijn de begeleiding in de afwerking van jullie woning. We vertalen specifieke bouw gerelateerde onderwerpen in mensentaal, bezorgen de aannemers de juiste documenten m b t uitvoering, zodoende U als klant zich geen zorgen hoeft te maken in bepaalde lastige keuzes m b t waar iets moet komen of wanneer. Deze zaken zijn voor ons duidelijk door op voorhand een volledig 2D en 3D ontwerp voor te stellen en te plannen alvorens de eerste steen gelegd wordt (of tijdens het bouwproces)

Onze 20 jaar ervaring heeft ons geleerd door rekening te houden met de indeling en opstelling van het te plaatsen meubilair vanaf de bouwplannen dat er veel onnodige kosten gespaard kunnen worden m b t dubbele uitvoeringen.

  • Lichtpunten en schakelaars op voorhand bepalen,
  • geen stalen constructies op plaatsen waar kamerhoge deuren gewenst zijn,
  • wanden afbreken en verzetten,
  • elektriciteit voorzieningen nadien bijleggen,
  • geen wifi of gsm bereik in huis

Geen dubbele uitvoeringen = minder dubbele kosten = win-win voor de klant en aannemer + geen vervelende discussies over wie er opdraait voor de gemaakte dubbele kosten.

Een interieur ontwerp leeft, de posities van het vast meubilair worden al snel duidelijk en 'a-long-The-way' worden de juiste materialen van jullie nieuwe habitat nauwkeurig uitgeselecteerd en mee verwerkt in het ontwerp tot in het laatste detail.

Architect en interieurbouwer werken nauw samen dus alle informatie zit bij de juiste partijen.

 

STARK

Let’s Create The Future Now!

 

GA TERUG

 

 

STARK BVBA
Gotevlietstraat 22a   /   8000 Brugge
+32 50 960 605   /    info@stark.be
logo magicT